06-25312186

Over mij

Bc. Adriana Visser

Meer dan 20 jaar ervaring in diepgaande veranderingsprocessen.

Ik begeleid je naar een blijvende doorbraak

Mezelf kennen, zijn en blijven ontwikkelen dat is wel de rode draad in mijn leven geweest. Ondertussen is het al meer dan 20 jaar mijn passie om anderen hierin te inspireren en te begeleiden. Er is niets mooiers dan mensen zichzelf weer te zien zijn. Ik begeleid jou vanuit mijn achtergrond als coach,trainer & psychosociaal therapeut.

Als persoon ben ik een snelle denker, zowel sterk geaard als intuïtief en creatief. En hecht ik veel waarde aan reflectie. Ik houd van helderheid in mijn denken en gevoel en wil jou deze helderheid eveneens bieden. 

Mijn achtergrond

Ik ben zowel geschoold in de sociale wetenschappen, Toegepaste psychologie als in coaching, counseling, mindfulness & intuitief leiderschap. Ik heb altijd in mijn ontwikkkeling geinvesteerd.

 

Contact opnemen

Wilt u het formulier invullen? Bedankt!

Telefoon

06-25312186

Adres

Fonteinland 7C, 8913 CZ Leeuwarden

Afspraken

Ma: Telefonisch of via de mail

Di – Do: 09.30-17.00 uur voor sessies

Vr: Telefonisch of via de mail