06-25312186

Hypnotherapie

 

Hypnose is heel geschikt om positieve suggesties aan het onderbewustzijn te geven, bijvoorbeeld positiever over jezelf leren denken, makkelijker kunnen ontspannen, minder angstig te zijn, je sterker voelen enzovoorts.

In mijn praktijk gebruik ik hypnose om contact te maken met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn bevat o.a. informatie omtrent blokkades, verstoringen en trauma’s (zelfs als we die weggestopt hebben). Daarnaast is het onderbewustzijn meer direct toegankelijk voor het aanbieden van suggesties m.b.t. het helingsproces. Dit komt doordat onder hypnose er een balans ontstaat tussen de linker en rechter hersenhelft, verstand en gevoel gaan dus samen werken. De concentratie neemt toe, het lichaam ontspant en de ontvankelijkheid voor suggesties wordt verhoogd.

 

De hypnose is eigenlijk een trance, die je ook zelf kunt beleven door volledig op te gaan in een boek, film of dagdroom. Tijdens de trance ben je bewust van jezelf , het is dus een fabeltje dat je volledig onder invloed bent van de therapeut. Je hebt altijd de keuze, ook in trance, om bepaalde dingen wel of niet te zeggen dan al te doen.

 

Contact opnemen

Wilt u het formulier invullen? Bedankt!

Telefoon

06-25312186

Adres

Fonteinland 7C, 8913 CZ Leeuwarden

Afspraken

Di – Do: 09.30-17.00 uur