06-25312186

Mindfulness

 

Met mindfulness leer ik je in balans te blijven. Door meer positieve aandacht te schenken aan jezelf en wat jij nodig hebt. Ik leer je weer te luisteren naar de signalen van jouw lichaam en jouw hart.

Je leert liefdevol naar jezelf te kijken en meer te genieten in het Nu. Door de combinatie van ontspanning en aandacht krijg je weer contact met jouw ware zelf.
Door mindfulness ga je nauwkeurig waarnemen, toelaten en niet direct reageren waardoor er ruimte komt voor een andere reactie dan vanuit oudeingesleten patronen.

Je kijkt op een milde, acceptatievolle manier naar jezelf.

“Aandachtig in het nu “

 

In mijn werk al mindfulness trainer docent en therapeut heb ik mijn eigen praktische aanpak ontwikkeld. Mindfulness is namelijk een zienswijze, een visie of zelfs een levensstijl.

Bij veel mensen bestaat een weerstand tegen het zitten op matjes, lange meditaties en na cursussen vallen ze vaak weer terug in het oude gedrag. De wijze waarop ik mindfulness overdraag, is gebaseerd op het dagelijks leven of op de werksituatie en is overal toepasbaar.

In company is deze vorm van werken dan ook populair. Daarnaast stem ik het aanbod altijd op het individu of de groep af. Wat heb jij of hebben jullie nodig?

Dus als je op een praktische manier meer in het Nu wilt zijn, meer ontspannen, meer positief en vriendelijker tegen jezelf, dan leer ik je graag hoe!

Contact opnemen

Wilt u het formulier invullen? Bedankt!

Telefoon

06-25312186

Adres

Fonteinland 7C, 8913 CZ Leeuwarden

Afspraken

Di – Do: 09.30-17.00 uur